×
Юридическая информация О компании

О компании

FlashCash - продукт, созданный для того, чтобы Вы получили деньги тогда, когда они наиболее Вам необходимы. Мы постоянно думаем о том, чтобы сделать процесс получения кредита еще более удобным и безопасным для Вас. При этом, наше главное правило – помощь должна прийти молниеносно, тогда, когда Вы в ней действительно нуждаетесь. Наша главная ценность – наши клиенты, а потому мы работаем честно, прозрачно и открыто. Мы не звоним Вашим близким или на работу, не требуем предоставления копий документов и гарантируем защиту Ваших персональных данных.

FlashCash – первый сервис по предоставлению молниеносных кредитов в Украине.

Подробнее
Акции Новости Вопрос-ответ Контакты
связаться с нами
+38 (097) 44-33-210
+38 (073) 44-33-210
+38 (050) 44-33-212
общие вопросы
info@flashcash.com.ua
график работы горячей линии

пн-пт: 9:00-18:00
сб-вс: 10:00-17:00

Написать в компанию

напишите нам, будем рады ответить на любые ваши вопросы

Согласие на обработку данных

ЗГОДА КЛІЄНТА НА ОБРОБКУ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ТА ПЕРЕВІРКУ У БЮРО КРЕДИТНИХ ІСТОРІЙ

 

Надаю ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ ФОРТ», ідентифікаційний код 42725156 (далі – Товариство) згоду на обробку моїх персональних даних (в тому числі даних, що стосуються мого здоров'я), на збирання Товариством цих персональних даних з будь-яких загальнодоступних джерел, на дії щодо захисту таких персональних даних, на визначення на власний розсуд Товариства порядку доступу третіх осіб до моїх персональних даних, а також на дії щодо надання часткового або повного права обробки цих персональних даних іншим суб’єктам відносин (в тому числі іноземним), пов'язаних із персональними даними, в обсязі, визначеному на власний розсуд Товариства, відповідно до мети, сформульованої в нормативно-правових актах, які регулюють діяльність Товариства для цілей: надання Товариством фінансових послуг, а також здійснення Товариством іншої діяльності у відповідності до вимог та в порядку, визначеному чинним законодавством України, зокрема але не обмежуючись, виконання зобов’язання щодо ідентифікації клієнтів, оприлюднення (повідомлення) результатів участі в розіграшах та акціях Товариства.

 

Я, як суб’єкт персональних даних повідомлений Товариством про: свої права, визначені ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» (надалі-Закон); мету їх збору, що полягає в наданні Товариством фінансових послуг (крім послуг у сфері страхування), а також здійсненні Товариством іншої діяльності відповідно до вимог та в порядку, визначеному чинним законодавством України, зокрема але не обмежуючись, виконання зобов’язання щодо ідентифікації клієнтів, оприлюднення (повідомлення) результатів участі в розіграшах та акціях Товариства; володільця персональних даних; склад та зміст зібраних персональних даних; осіб, яким передаються мої персональні дані та про те, що передача моїх персональних даних може бути здійснена виключно відповідно до ст. 14 Закону.

 

Я, також надаю свою згоду на доступ Товариства до моєї кредитної історії, збір, зберігання, використання та розповсюдження через бюро кредитних історій інформації про мене (в тому числі інформації, що міститься у державних реєстрах та інших базах даних публічного використання) у порядку, визначеному Законом України «Про організацію формування та обігу кредитних історій», а також, що я проінформований Товариством про те, що інформація про найменування та місцезнаходження бюро кредитних історій, до яких Товариство буде передавати інформацію для формування кредитних історій, розміщена на офіційному сайті Товариства https://flashcash.com.ua

 

Надана мною інформація є достовірною, і я не заперечую проти її додаткової перевірки

 

Я підтверджую, що згода на обробку персональних даних, згода на доступ до моєї кредитної історії надається з моменту проставляння мною в чек-боксі  галочки напроти гіперпосилання «Згода на обробку персональних даних та дозвіл на доступ до кредитної історії» та натискання клавіши «Продовжити» на сайті https://flashcash.com.ua.

 

 Вказані згоди надаються  на весь строк зберігання Товариством відповідних категорій документів/інформації, визначений згідно законодавства, після припинення правовідносин між мною та Товариством.


__________________________________            ______________________________________

(Дата)                                                                           (Прізвище, ім`я, по-батькові)